Ny farge på kjøkkenvegger

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull

Vi skal male 2 vegger på kjøkkenet. Fra før er det svart matt innredning, mørk grå benkeplate, mellomgrå fliser på gulv. Nøytrale/ mot varme gråfarger. De er ikke blå. Hvitt frostet glass mellom skap og benkeplate. Taket er helt hvitt, glans strekktak, vinduene blir listefrie. Karmene skal males på nytt. Dørlister er nå i bomull, men kan males om til klassisk hvit, om det er bedre. Jeg kunne tenkt meg en farge med grønt i, da jeg er veldig glad i litt farger. Kanskje ikke med så mye blått, da jeg er redd det blir for kaldt. Siden kjøkkenet er svart, er jeg redd for å ta for mørk farge på veggen. I mitt gamle hus, hadde jeg Green Harmony på veggene, men det var til hvitt kjøkken med mørk grå benkeplate. Den likte jeg veldig godt, men er usikker på om den ville passet her nå? Ønsker gjerne tips om et par alternativer, eller om Green Harmony faktisk hadde gjort seg :)

2024-04-19 10:52:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Tone Mari

 Om du opplever  LADY 8252 Green Harmony blir litt for mørk i møte med dine mørke elementer som gulv og kjøkkeninnredning vil jeg foreslå du ser på en av de lysere  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8478 Pale Green ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk