Ny farge på soverommet

Kategorier:

- Soverom

Jeg har falt så veldig for fargen Fresh Pasta, og har lyst å male taket på soverommet i denne fargen. Jeg sliter med å finne en farge til veggene som jeg liker inntil. Jeg har prøvd 3 ulike; cashmere, laurbær og lavender touch. Jeg ønsker et rom som utstråler glede og harmoni. Tenkte også å male taklistene og døra+karmer i den gullfargen, men er åpen for at jeg kanskje må ha en tredje farge også.

2024-04-19 11:15:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Camilla

 LADY 1775 Fresh Pasta er lekker sammen med  LADY 0288 Mexico. Litt mer grønnlig enn  LADY 10683 Cashmere.

 LADY 10235 Sommersol som er en  gultone mørkere enn  LADY 1775 Fresh Pasta er supre å sette sammen.

  LADY 0125 Palmetto som er mørkere enn  LADY 8302 Laurbær vil kle  LADY 1775 Fresh Pasta supert.

Det vil også  LADY 2011 Antique Brass , en gyllenrosa farge. Kombinasjonen  LADY 20186 Lavender Touch og  LADY 1775 Fresh Pasta er lekkert ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk