Enebolig med skog- og fjell bakgrunn

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Vi har byttet ut torvtaket med et nytt tak type Planja Trend, farge mørk grå 475HC50 og ønsker i den forbindelse råd om ny utvedig husfarge som står til det nye taket. Eksisterende farge er mørkebrunt (tjærebrunt). Vi ønsker å beholde de eggehvite vinduskarmene. Fargen på mur tror vi kalles "Slipestein". PS! Kona mi har spurt en gang tidligere, men da mangelt det gode bilder av taket som vi tror vil innvirke på ditt råd om nytt fargevalg. På forhånd tak for svar ! Mvh Lars 

2024-04-22 12:42:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Lars

 Jeg fikk opp RAL fargekoden 7043 på ditt Planja mørk grå tak

 Jeg vil foreslå  JOTUN 1378 Kontur sammen med  JOTUN MUR 1462 Grå skifer på muren. Eller  JOTUN 8025 Skodde som er litt lysere og da med en lysere tone som  JOTUN MUR 1402 Canvas på muren.

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk