Hvilken rødfarge til låve passer til fargen "Blushing Peach" på bolighuset?

Kategorier:

- Garasje

- Annet

Hei! Jeg har nylig malt bolighuset mitt i fargen Jotun 20047 Blushing Peach 2914-Y53R og er veldig godt fornøyd med det. Lister er malt hvite, og hoveddøra er blå. Nå er det stabbur, uthus og garasje som står for tur, og de har jeg tenkt å beholde røde med hvite lister. Utfordringen er å finne den rødfargen som passer best til fargen på bolighuset, derav henvendelsen. Alle bygningene er fra 1919 og holdt i original stil. Håper på gode tips :-) Mvh Kjersti

2024-04-22 13:00:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Kjersti

Det hadde vært til stor hjelp med bilder, men jeg vil foreslå du ser på  LADY 20118 Amber Red,  JOTUN 2149 Rødberg og  JOTUN 2279 Dodenkopf som vakre farger, varme og røde til din bygninger i møte med  LADY 20047 Blushing Peach ;)

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk