Uteområde - gjerde, terrasse, mur, grillhytte

Kategorier:

- Terrasse

- Mur

- Hytte

- Annet

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Dere har vært til god hjelp tidligere, og tenkte kanskje å søke litt råd hos dere nå i jungelen igjen. Vi holder på med å endre uteområde nå, og i den anledning skal det et spilegjerde opp rundt hagen også. Så tanken er å male grillhytten, male støttemur både ved hytten og nede ved huset, beise gjerde og beise terrassebord (skal også en ny platting opp rundt grillhytten). Men synes det er vanskelig å se for seg et fint samspill som skal være litt dempet/rolig og lunt, samtidig ikke kræsje helt med husfargen. Huset er kjønnrøk dempet. Det er også tenkt å få opp litt mer blomster/grønt etterhvert. Håper veldig på fine råd da jeg er litt forvirret🤞🏻🤞🏻 og håper kanskje bildene ikke trenger å vises offentlig hvis det lar seg gjøre? På forhånd, takk!

2024-04-22 19:38:08

Kommentar

Terrasse/mur nede ved huset.

22/04/2024 19:40:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Evy, alltid hyggelig med fornøyde kunder som kommer tilbake :-) Grillhytta kler en mørk farge synes jeg, så jeg anbefaler  JOTUN 0734 Brunsvart, med dør i  JOTUN 4252 Kjønnrøk Dempet. På terrasse ville jeg valgt  TREBITT 9074 Nordisk Tre, mur i  JOTUN MUR 11130 Shade og gjerde i  TREBITT 9061 Jernvitrol eller  TREBITT 0675 Seterbrun :-) 

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene. 

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk