Moderne hus i bratt terreng ved elv

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Vi bygger nytt hus i moderne stil med mange vinduer. I 2. etasje er det en sort ramme i blekk med RAL-kode 9017 Traffic black. I andre etasje har vi bestilt panel beiset med Trebitt Naturlig eldet for å få et lyst uttrykk. Vi ønsker forslag til murfarge i 1. etasje som kan passe godt med de nevnte fargene, samt forslag på farge på terrassebeis til dekke i 2. etasje. Det er viktig at muren ikke skal se "skitten" ut.

2024-04-22 22:13:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Pernille, takk for skisser av en lekker enebolig :) Med RAL9017 og   JOTUN 9054 Naturlig Eldet på kledning anbefaler vi  JOTUN MUR 11130 Shade til muren, du vil dermed oppnå en forankring i uttrykket. Til din terrasse vil jeg be deg ta en titt på  TREBITT 90001 Fjellbris eller den varmere  TREBITT 90028 Skyggebrun bli gode kandidater, her vil også dine terrassemøbler være med på hvilke som vil fungere best. 

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje, mur og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk