Farge i tak

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

- Annet

Lister/dører/vinduer : Bomull

Vi skal pusse opp og ønsker fargen washed linen på vegg i stue og kjøkken der kjøkken frontene er Bondarp til IKEA, ganske lik fargen timian. Passer washed linen til grå sofa? Kan jeg bruke blå farger i gang? Og burde jeg ha samme farge som i stua i trapp oppgang der det også skal være spilevegg? Eller kan jeg male med f.eks green harmony ? Også lurer jeg veldig på hvilken farge jeg burde gå for i alle tak? Gulv vi bli nytt i type lyst natur.

2024-04-22 22:21:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Anette :) Det er dessverre vanskelig å mene så mye om  LADY 10679 Washed Linen vil stå til grå sofa da jeg ikke har bilder og da grått ikke bare er grått. 

 LADY 10679 Washed Linen står fint til  LADY 1453 Bomull som er din hvittone samt til blåtoner som du vurderer i gang men også til  LADY 8252 Green Harmony

Ønsker du min mening om hva jeg ville valgt hos deg, må du sende link på valgt gulv og bilder. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Gulvet ser du i første bilde. Jeg er usikker på om jeg vil ha bomull, tidløs eller frostrøyk i taket? Hva burde jeg gå for i trapp av farge, samme som tak? Nye dører kommer i farge bomull også lister rundt dører. Vi skal ha listefritt rundt vinduer og i tak.

26/04/2024 19:05:09

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Ut fra bildet av din sofa og ditt gulv ser det ut til at  LADY 10679 Washed Linen står lekkert til. Det vil bli ett trygt valg å male tak og trapp i  LADY 1453 Bomull som du vil ha på dører og og lister, dermed vil du få ett helhetlig inntrykk. Du kan også bryte med  LADY 1024 Tidløs på trappen slik at du har flere kontraster. I følge våre opplysninger er dine kjøkkenfronter i NCS S6005-G20Y som er mindre gyllen enn hva  LADY 8304 Timian er. Hva om du maler i den samme grønntonen ved spileveggen? Jeg vil også nevne  LADY 7628 Treasure som en god kandidat samt  LADY 5530 Collected Blue i gangen, denne blå tonen har  ett hint av noe gyllent og grønnlig i seg som harmonerer lekkert til  LADY 10679 Washed Linen og dine grønne kjøkkenfronter.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk