Fargevalg hus

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Garasje

- Staffasje

Hei. Jeg har malt huset i Vika, og har blek sand rundt vinduene.Og dempet sort på ytterdør.Men dette ble altfor mørkt og trist. Håper du kan hjelpe meg med fargeråd til en farge som passer til Vika og Blek sand, og bomull (skal skifte vinduene også) Jeg tenkte jeg skulle la toppbordet fortsatt være i Vika.Eller blir det for hardt? Skal også male garasjen og bygge ny trapp. Tusen takk på forhånd. Vennlig hilsen Hilde

2024-04-23 09:06:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde :) Jeg ble litt usikker på hva du skal male men jeg ser for meg at en ytterdør i  JOTUN 10168 Muted Yellow eller  JOTUN 20118 Amber Red vil lette på uttrykket og ønske en varm velkomst. Hva om du maler toppbordet i  JOTUN 1016 Blek Sand og da har vinduer i  JOTUN 1453 Bomull , paletten er da nydelig til  JOTUN 0546 Vika på kledning:) 

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje, mur og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar. Jeg forklarte meg kanskje litt feil, beklager det.Men jeg tenkte å male hele huset , og heldigvis er det bare to vegger jeg rakk å male før det ble kuldegrader høst. Det jeg håpet på hjelp til var en farge som passet til Vika, siden jeg har malt takbjelkene under taket på verandaen i Vika. Og da må jeg skru av disse for å male på nytt der. Tror du Svolvær eller sandbeige eller rå umbra blek kan være noe som kan passe ? Amber red ble nå en farge jeg kunne tenkt meg å ha på døren. Vennlig hilsen Hilde

24/04/2024 14:24:54

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Av de nevnte i  JOTUN 1486 Rå Umbra Blek,  JOTUN 1284 Svolvær og  JOTUN 1939 Sandbeige vil jeg holde en knapp på sistnevnte  JOTUN 1939 Sandbeige som favoritt :) Denne er hakket dypere enn den tidligere nevnte  JOTUN 1016 Blek Sand. Så hyggelig å lese ar du likte  JOTUN 20118 Amber Red, det er lekkert å markere inngangen :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun