Villa fra 90-tallet med karnap

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Hva kan kle min bolig mtp farge? Har vurdert både hvitt og grått, men synes det er veldig vanskelig å vite hva som kan fungere. Ønsker i utgangspunktet å male både lister og vegger i samme farge for å gjøre det enkelt.

2024-04-23 20:57:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Oda :) Jeg antar du har  JOTUN 1453 Bomull på vinduer som ofte kommer i denne hvittonen ferdig fra fabrikk. Det vil ikke bli feil om du maler kledning i den samme hvittonen du har på vinduer, unngå to ulike hviitoner som  JOTUN 9918 Klassisk Hvit i kombinasjon med  JOTUN 1453 Bomull da  JOTUN 1453 Bomull vil vippe mer gul. Jeg vil også foreslå  JOTUN 1376 Frostrøyk som vil gi en myk kontrast, denne vil stå fint til både  JOTUN 1453 Bomull og  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Jeg vil også nevne  JOTUN 0182 Perlegrå, den er i en varm gråaktig beige tone som ser ut til å stå fint til belegningsstein og ytterdører samt garasjeport :)  

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk