Ny farge i stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Mener det bomull

Hei, jeg har soft teal på kjøkkenet og er fornøyd med den. Stuen som ligger tett til, med dobbel skyvedører som alltid er åpne ønskes å få en farge som står fint til denne. I stuen er det mye vinduer og lys. Jeg kan trives i både mørkere og lysere toner.. Sofa er i mørk brun, og andre møbler i eik.

2024-04-23 21:41:34

Fargerådgiver svarer:

Hei Lotte :) Uten bilder er det vanskelig å mene så mye men basert på  LADY 6350 Soft Teal  og  LADY 1453 Bomull vil  LADY 6352 Evening Green,  LADY 5454 Dark Teal,  LADY 1024 Tidløs,  LADY 6325 Balanse ,  LADY 10966 Almond Beige og  LADY 10961 Raw Canvas være gode kandidater :) Håper en av disse vil falle i smak. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk