Tak og vegger på 2 barnerom med hems

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Listfritt, hvite dører, usikker på kode.

Hei! Vi holder på å pusse opp og gjør ett stort barnerom om til to nye med hems. Hemsen og andre detaljer er trefarget, jeg ser derfor etter farger som passer til lys, litt gul trefarge. Vi har skråtak og planen er, i utgangspunktet, å male taket én farge og veggene en annen. Det opprinnelige rommet var malt dyp rosa og gul, så jeg er ikke redd for farger, men ønsker noe litt roligere denne gangen. Men forhåpentligvis samtidig litt lekent. Rommene skal brukes av jenter på henholdsvis 5 og 1 år. Soverom 1 er det største rommet. Her tror jeg snart har landet på 6383 Imagine på veggene og 6384 Wish i taket. Gjerne gi en lyd om du har tips om andre turkise farger som vil passe bedre mot tre. Soverom 2 er det jeg trenger litt tanker om. Dette er et ganske lite rom, men vil få et stort vindu (på vedlagt bilde har ikke vinduet kommet på plass enda). Dette har også hems i tre (som ikke skal males). 20186 Lavender Touch og 1775 Fresh Pasta syns jeg var ne veldig fin kombinasjon, men er redd den gule Fresh Pasta vil bli rar mot den gule trefargen. Har derfor vurder Lavender Touch på veggene og 3377 Slate Lavender i taket i stedet. Men vil dette bli veldig tungt på et barnerom? Vil gjerne at fargene skal fungere bra med mer kraftige lekne farger, som f.eks den lilla stolen jeg sender bilde av 😊 Setter veldig pris på tips om andre farger - eller en liten bekreftelse på at dette ikke blir helt galt 😊

2024-04-26 09:12:29

Kommentar

(Ønsker at soverom nr. 2 skal ha en lillatone eller en rosatone. Eventuelt i kombinasjon med en annen farge)

26/04/2024 10:06:47

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristina , takk for bilder :) Så gøy prosjekt! Det vil bli ett lekent, kreativt rom med den hemsen 👍. 

 LADY 6384 Wish og  LADY 6383 Imagine er nydelige til hverandre og vil stå fint til finerplatene. 

Du nevner  LADY 20186 Lavender Touch og  LADY 3377 Slate Lavender på det andre rommet, etter det jeg forstår oppfatter jeg at det er begrenset med gjennombelysning. Jeg er da litt redd disse vil vippe mer grå i tonen. Jeg vil be deg ta en titt på   LADY 1012 Gullhår som har mer rødt i seg enn hva  LADY 1775 Fresh Pasta har og derfor vil stå bedre i møte med treverket. Jeg vil også nevne  LADY 2168 Duft og /eller  LADY 2169 Aroma som lyse, lekre toner i fargepaletten :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk