Male soverommet

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Hvitt

Hei! Vi skal male soverommet og er usikker på farge. Resten av huset er i varme farger, eksempelvis Hvit te og skandinavisk lys. På soverommet kunne vi tenke oss noe litt mørkere, men fortsatt en varm farge og ikke grått, blått eller grønt. Vi vurderer Antwerpen beige på veggene og lurer på om vi skulle malt taket i en annen farge. Hva passer evt til Antwerpen beige? Bør den være mørkere eller lysere? Vi kunne tenke oss mørkere. En annen mulighet kunne vært en varm gultone, feks earty yellow. Hva kunne vi evt kombinert med i taket da? Mulig vi bare bør beholde taket i hvitt? Ellers er rommet i nøytrale farger og treverk på kommode og hvitt garderobeskap. På forhånd tusen takk for hjelpen! Hilsen Vivi

2024-04-26 09:44:22

Kommentar

Ett spørsmål til, passer Antwerpen beige med dempede gultoner?

26/04/2024 12:59:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Vivi :)  LADY 12290 Antwerp Beige er en av våre nye populære beigetoner og ikke uten grunn :) Hva om da maler taket i  LADY 1832 Skandinavisk Lys slik at du får en rød tråd fra gangen og dermed ett helhetlig inntrykk. Disse har tilsvarende likt med rødt i seg. 

Da jeg ikke kjenner til ditt gulv er det vanskelig å mene så mye om  LADY 8583 Earthy Yellow, denne gultonen har lite rødt i seg og vipper gjerne mer syrlig om du har ett gulv med rødlige toner. 

Ønsker du min mening om hva jeg ville valgt hos deg, må du sende meg bilder. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. En god helg ønskes :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun