Ny farge i entre og gang

Kategorier:

- Barnerom

- Gang

Lister/dører/vinduer : Bomull på listverk, taket er hvitt

Jeg har malt en prøve med lys granitt i entre, den var kalkgrå fra før. Jeg synes lys granitt ble litt for blek og lurer på om det finnes en farge i en nyanse mørkere.? Vår entre er veldig liten og resten av gangen lang og smal, en mørk farge vil gjøre romfølelsen mindre tenker jeg. Vi har også testet anique brass og lys granitt på et tilstøtende barnerom. Her synes jeg lys granitt fikk et helt annet uttrykk. Dette rommet er også lite, men har mer lysinnslipp enn gang og entre.

2024-04-26 13:01:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Anja, lysforhold er en faktor, men også det at du ser  LADY 2040 Lys Granitt mot grå vegg i gangen og hvit vegg på barnerommet gjør at de oppleves ulike og at den virker lysere i gangen. Vil du ha en farge som er litt dypere i gangen se på  LADY 20047 Blushing Peach den er vakker sammen med  LADY 2040 Lys Granitt hvis du velger den på barnerommet :-)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk