Utemaling

Kategorier:

- Annet

Hei, vi skal male et sommerhus som ligger veldig solrikt til, med sol hele dagen. Vi har klassisk hvit på huset vi bor i, og det er veldig blendende i solen. Har dere en hvitfarge å anbefale som ikke blender like mye som klassisk hvit, men som fortsatt er en fin hvitfarge? Vi har klassisk hvite vinduer og må ha en hvitfarge som står bra til den.

2024-05-15 09:16:54

Fargerådgiver svarer:

Hei Charlotte

Jeg opplever du ikke bør velge deg så mye dypere hvittone på veggen før du oppnår resultat med mindre "blendingsfaktor", men at glansen er en stor betydning på refleksjonen av sollyset. Velg gjerne  DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt ;) Til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil jeg foreslå  JOTUN 1376 Frostrøyk. Lykke til ;)

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk