Farge i gang

Kategorier:

- Gang

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Jeg trenger hjelp til farge i gangen. Vi har en ganske stor gang før man kommer inn til stua. På stua har vi modern beige. Klassisk hvit på tak og lister. Jeg har lyst på en gul farge i gangen og sett litt på Hummus, men vet ikke om denne blir for «svak». Synes gul antikk er veldig fin, men synes denne gulfargen er litt for sterk. Kunne tenkt meg en hakket mildere/svakere. Har du noen tips om gulfarger som passer godt til modern beige?

2024-05-15 11:48:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Thea

Jeg opplever både  LADY 12118 Hummus og  LADY 1392 Gul Antikk kan stå til  LADY 12076 Modern Beige. Ta også en titt på  LADY 1520 Cheerful Peach som ligger i mørkhetsgrad midt mellom  LADY 1392 Gul Antikk og  LADY 12118 Hummus ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk