Farge på gulvfliser bad

Kategorier:

- Bad

Hei, jeg ønsker å male gulvflisene på badet i en annen farge (kanskje også muligens veggflisene?) men syntes det er så vanskelig å vite hvilken farge jeg skal velge. Ønsker en farge hvor man ikke ser støv ogsånt så lett Liker godt beige/sand/grå toner Legger ved bilde av badet (bilde med sjakkmønster på gulv) Også legger jeg ved litt inspirasjonsbilder, jeg liker også godt «mikrosement farge»/svarte detaljer osv. men må se hva som er mulig å få til her på budsjett . Flisene er bare hvite. Taket er hvitt. Her kan ting males, samme med servant.

2024-05-15 13:14:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Susanne :) Ta gjerne kontakt med våre eksperter på maling med tanke på produkt til gulv og veggfliser på bad. Teknisk Service treffer du her: https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/chat/index.aspx eller på telefon 33 45 75 30.

Ut fra inspirasjons bilder ser det ut til å være en rødlig tone hvor jeg vil be deg ta en titt på  LADY 12083 Devine som er en dempet ferskentone. Fargen er gyllen, dempet og behagelig. Den er ikke direkte rosa, men mer som en grålig aprikos / ferskenfarge. Hva med å kombinere denne med  LADY 10290 Soft Touch på servant:) 

For å komme med gode råd av beige/sand/grå toner ønsker jeg å vite hvilken farge det er i tilstøtende rom som jeg antar er gangen. Hører fra deg :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun