Veggfarge kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull

Vi har akkurat fått nytt kjøkken og da jeg ville holde fargene nøytrale, valgte jeg å male veggene i samme farge som innredningen - men det ble ikke fint 😅 Det ble veldig shabby chic og mye mer rosa/beige enn jeg ønsker. Har du noen anbefalinger? Jeg kan gå nøytral men ønsker også tips ift andre farger jeg kan bruke, er vanligvis glad i det (feks gul, grønn) 😊 Kjøkkenet er NCS 1204-Y26R (epoq warm white) med gullhåndtak, gullkran og hvit vask, har et skap malt i Urtehage og en sittebenk i eik men denne er dekt i puter så ikke så nøye med akkurat den 😊 Golvet skal skiftes, så er ikke så nøye. Legger ved bilder av flisene vi har men de er ganske nøytrale så spiller nok ikke så mye rolle. Har dessverre ikke noen flere bilder nå.

2024-05-15 13:26:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Mari

 Jeg vil foreslå  LADY 12075 Soothing Beige som en fin tone i møte med dine kjøkkenfronter og  LADY 8183 Urtehage ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk