farge på benkeplate kjøkken og vegger

Kategorier:

- Kjøkken

Vi planlegger Sigdalkjøkken i farge NCS S 2005-Y20R i nytt hus og tenker å male veggene i samme farge, evt noen vegger evt. i stuen (åpen løsning) i en passende, litt mørkere farge?. Nå lurer vi også på hvilken benkeplate som vi passe til dette. Vi går for laminatvariant hos Sigdal; https://www.sigdal.com/kjokken/benkeplater/laminat/ og har i utgangspunktet tenkt "628 Rusten metall", men lurer på om det kan bli for mørkt/hardt.

2024-05-15 14:11:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Mette

 Om benkeplaten blir for mørk er det bare du som kan avgjøre, men på linken opplever jeg fargen ganske rødlig, og jeg er da redd  LADY 1016 Blek Sand S2005-Y20R fort vipper mindre varm ,mer litt grønnlig satt på spissen.

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk