Farge kjøkken, stue, gang til Moss Green

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Jeg har et behov for å finne farge som passer til Moss Green kjøkken (vedlagt). Jeg har litt vegg over skaper, vegg ved vinduer og ut i stuen, samt gang som alt er på samme etasje. Det er en åpen løsning så viktig at fargene harmonerer. Har et lite utbygg med takvinduer som kunne hatt en egen farge evnt. Dette er ca. 10 kvm. Jeg skal ikke ha lister men regner med en slags Bomull hvit i taket. Takk for tips.

2024-05-15 14:32:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanne

Her har det skjedd noe på veien. Har ikke fått bilder av rommene, kjøkkenet eller en NCS fargekode på Moss Green. Prøver du en gang til ? Hører fra deg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Beklager, har laget de i bildeformat så da ser det ut som det gikk. Jeg er usikker på NCS koden men googlet Moss Green og fikk NCS S 6020 - G50Y. Kan det stemme? Det er Elkjøp sitt kjøkken Epoq så det skal være greit å se det på nettet. Nå har vi endret litt på planene og kommer til å rive veggen til høyre med 4 underskap. Da får vi plass til en litt stor øy som jeg egentlig hadde ønsket meg. Da blir det farge på veggene (gangen vil bli åpen) og evnt. til tilbygget på 10kvm i endet av stuen (har takvinduer). Tusen takk, Hanne

19/05/2024 22:19:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanne

Jeg får opp S7005-G80Y på Trend Moss Green på Epoq kjøkkenfronter. Lagt ved linken her.

https://www.elkjop.no/epoq/epoq-produkter/epoq-kjokkenserier/epoq-trend.

Hva med å kombinere  LADY 8422 Green Marble (S7005-G80Y) med  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 8252 Green Harmony eller den mørkere  LADY 8469 Green Leaf på de tilstøtende veggene/rommene ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk