Farger til liten leilighet

Kategorier:

- Soverom

- Gang

Hei! Jeg flytter til ny leilighet og ønsker å male soverom og gang i nye farger som passer med Savanna Sunset som er i stue/kjøkken. Ønsker lyse farger, gjerne blått eller gult hvis det kan passe? Åpen for å male tak eller lister også. Gulvet et lyst tre, og leiligheten er østvendt slik at det er ikke mye sollys der.

2024-06-10 20:44:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Åsne, gratulerer med ny, lekker leilighet :) Med  LADY 20046 Savanna Sunset på stue/kjøkken ser jeg for meg ut fra bilder på ditt gylne gulv og planløsning at  LADY 1303 Observe som er en varm gulaktig beige tone vil bli lekkert, denne vil stå som en fin kombinasjon til  LADY 1632 Rock Sugar om du ønsker å male vinduer, gulvlister og dører i en dypere tone. Jeg vil også be deg ta en titt på  LADY 5503 Natural Blue i kombinasjon med  LADY 5504 Coastal Blue :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk