Kontor/ gjesterom

Kategorier:

- Kontor

Lister/dører/vinduer : Herregårdsgrønne vinduskarmer. Mest sannsynlig Bomull på dør ut til gang. Bomull i tak.

Vi ønsker å male kontor/ gjesterom i en rolig og lys farge, som ikke er for kjedelig (foretrekker å styre unna hvitt/ beige og grått). Vi har gulv i lys eik og vinduskarmer i Herregårdsgrønn (egentlig en utefarge, men vi har denne inne). I gangen utenfor kontoret har vi panel på veggene og terra cotta på gulvet. Har du en fin farge som kan gå til de grønne vinduene, som er hakket lysere enn Savanna Sunset (som jeg tidligere fikk anbefalt) ? Gjerne i gule, røde eller blå toner. Takk for råd, og vennlig hilsen Hanne

2024-06-10 20:44:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanne :) Med  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn på vinduer og en terrakottafarget gulv som jeg ikke har bilde av er det vanskelig å si så mye om rødlige toner da de bør stå fint i møte med nabogulvet. 

Lysere tone enn hva  LADY 20046 Savanna Sunset er vil  LADY 20047 Blushing Peach bli aktuell, den vil stå fint til  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn. Ønsker du min mening om hva jeg ville valgt hos deg, må du sende meg bilder. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! Bilder fra dette rommet gir ikke så mye mening ettersom rommet er i et nybygg under oppføring. Gulvet er dekket til, veggene er glava og alt er fullt av støv.. Men det blir et rom på ca 7 kvadrat, vi skal ha en liten dagseng og en arbeidsplass ved vinduet med utsikt ut til trær.. Jeg viste imidlertid de to 'rødfargene' som du anbefalte meg til resten av familien, og de var ikke helt overbevist. Samtlige ville gjerne ha en pen gulfarge.. har du dette som kan gå til herregårdsgrønne vindu, lys eikeparkett og bomull i tak?

17/06/2024 21:13:43

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Med den røde terracotta tonen i ditt gulv vil jeg be deg ta en titt på  LADY 1303 Observe,  LADY 1392 Gul Antikk eller  LADY 12125 Impression hvor alle har 20-25% rødt i seg. Gule toner som har mindre rødt vil ofte vippe mer syrlig i møte med gulvet. Samtlige vil stå fint til  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn,  LADY 1453 Bomull og panel :) 

Av blåtoner er det en større utfordring men det kan være at  LADY 4477 Deco Blue vil kunne fungere da den er såpass dyp i tonen . 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Takk for svar! Jeg liker Gul antikk best av de tre fargene, de to andre ser veldig beige/ brunlige ut (mulig jeg blir lurt av PC'en?!) Et siste spm til deg er da - har du en gulfarge som er like 'klar' som gul antikk, men som er hakket lysere?

21/06/2024 09:47:18

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Så fint du likte  LADY 1392 Gul Antikk. Det stemmer at farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. På linken fremstår de som mer nedtonet enn hva de i virkeligheten er. Av lysere tone vil  LADY 12118 Hummus bli en god kandidat :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun