Male soverommet

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Bomull 1453

Hei, Vi har alle rommene i huset vårt ,og har i den anledning vekslet i mellom fargene "VANILJE 1519" og "SKANDINAVISK LYS 1832" i alle rom. Nå planlegger vi å male soverommet vårt, først ønsket vi å male det i en behagelig blåfarge. Men vi ser nå at vi kanskje heller ønsker en grå farge i stedet. Vi ønsker derfor innspill til hva som kan kombineres godt med de to andre fargene våre. Alle rom har vinduer og lister i fargen "BOMULL 1453"

2024-06-10 20:53:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Henriette :) Med  LADY 1519 Vanilje,  LADY 1832 Skandinavisk Lys og  LADY 1453 Bomull i fargepaletten din vil jeg be deg ta en titt på  LADY 0394 Varmgrå. Dette er en lun gråtone. Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret og som vil stå fint til  LADY 1453 Bomull som er din hvittone :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk