Fargevalg til ny leilighet

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Gang

Jeg har kjøpt meg ny leilighet der veggene er i klassisk hvit, kjøkkenet er svart (integrert i stua) og gulv i lys hvit eikeparkett. Det er store vinduer med gode lysforhold i både stue og soverom. Jeg har kjøpt meg en grønn sofa, og kunne tenkt meg en beige farge på veggene i stua som kan komplementere denne grønnfargen, samt ha en kontrastvegg i lignende grønnfarge i gangen, men jeg er usikker på fargevalget jeg skal gå for. I tillegg skulle jeg gjerne hatt noen forslag på farger i soverommene som også er i beige, men kanskje en annen fargetone som står til resten.

2024-06-10 21:09:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Kitty :) Gratulerer med ny, lekker leilighet :) Jeg setter sammen en fargepalett basert på dine ønsker så kan du selv luke ut de du ikke liker og leke deg med hvilke farger som bør hvor. Alle fargene i denne paletten passer etter min mening sammen, men noen kan selvfølgelig sløyfes :) 

Jeg vil be deg ta en titt på  LADY 8304 Timian,  LADY 8422 Green Marble,  LADY 1931 Kokos,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 10678 Space og  LADY 12290 Antwerp Beige. Sistnevnte er en av mine favoritter til gyllen eikeparkett :) 

Dessverre er det vanskelig å se korrekt fargegjengivelse på møbelstoff bak en PC så de nevnte grønntonene må du vurdere i møte med din sofa. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk