Fargesetting i nykjøpt leilighet

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Gang

Lister/dører/vinduer : Hvit (åpen for ideer)

Hei! Vil veldig gjerne ha forslag til fargesetting av stue og gang i en 2-roms leilighet. Gjerne en grønn vegg i stuen. Sender både bilder av leiligheten (med flyttekasser) og av en annen leilighet som vi har hentet inspirasjon fra. Fargene som er i leiligheten i dag trenger du ikke ta hensyn til. Du har frie hender;) Kjøkkenet er hvitt. Eikeparkett på gulv. På soverommet har vi tenkt en blå kontrastvegg (deco blue e.l.) bak sengen og en lysere farge (macchiato e.l.), men åpen for ideer.

2024-06-10 23:02:34

Kommentar

Bilder som viser vegg mot soverom. Leiligheten har gasspeis.

10/06/2024 23:07:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari

Jeg vil foreslå enten  LADY 8469 Green Leaf eller en av de mørkere  LADY 8479 Evergreen eller  LADY 8494 Organic Green som fin grønntone hos deg. Velg den du liker best. Om du ønsker å videreføre en lys og en litt mørkere grønntone så er  LADY 8469 Green Leaf og  LADY 8494 Organic Green fine sammen. Lykke til :)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei! Tusen takk for raskt svar:) Hvilken vegg ville du ha malt grønn? Og hvilken farge på de andre veggene? Hva med gangen?

11/06/2024 14:51:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari

Hvilken av grønntonen du skal velge deg i stuen må du selv vurdere opp mot dine møbler og tekstiler. Jeg så det var en skillevegg inn til kjøkkenet som var i en mørkere grønnfarge og tenkte du ville videreføre det. Du kan også velge den mørkere grønnfargen på veggen og døren hvor din TV skal stå. Eller bare velge en grønnfarge på alle veggen.  Med  LADY 1359 Macchiato og  LADY 4477 Deco Blue på soverommet vil da  LADY 20046 Savanna Sunset i gangen bli fin ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun