Stue / Kjøkken / Entre

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Hvit

Har i dag åpen løsning mellom stue og kjøkken. Jeg synes det blir for mørkt. I dag jar vi green leaf som hovedfarge med detaljer i matt sort. Tilstøtende farge i trappegang til entre er laurbær. Ønsker mer lys og lysere farger, men tør ikke å finne farger selv. Ser for meg beige og lyse toner.

2024-06-21 09:04:59

Kommentar

Ekstra bilde stue

21/06/2024 09:07:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Vanja :) Med dine hvite kjøkkenfronter og ditt varme gulv ser jeg for meg at  LADY 10678 Space vil bli lekkert. Kombiner gjerne denne med  LADY 12290 Antwerp Beige og  LADY 12075 Soothing Beige som vil være ton i ton. Om du ønsker å beholde  LADY 8302 Laurbær vil denne grønntonen stå fint til disse varme beige tonene :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk