Stort skjul

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Svolvær, eggehvit

Hei. Jeg ønsker hjelp til å fargesette et stort skjul. Taket blir byttet ut og det blir tegelsteinsfarget takstein. Huset på gården er i fargen svolvær og eggehvit rundt vinduer og vindskier. Huset på gården er ikke typisk sveitservilla så derfor fargen svolvær på huset. Therese

2024-06-21 10:40:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese :) Med ny takstein i en rødtonet farge vil trolig den dypere  JOTUN MUR 20141 Gyldenrød Tegl bli super! Den vil stå fint i møte med  JOTUN 1284 Svolvær som er på hovedbygget :) 

Ta også en titt på  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn vil stå vakkert i møte med dine omgivelser :) 

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk