Farge på soverom til barn med regnbue

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Bomull, eggehvit

Hei, Jeg skal male barnerommet. Jenten ønsker seg en malt regnbue. Jeg tenkte i utgangspunktet å male veggen i en litt nøytral varm farge, feks macchiato? Gangen er eggehvit, listene er bomull men vurderer å ha samme farge på lister og vegg. Det er mye skråtak på rommet (på begge sidene av rommet) så er det lurt å evt male vegger og tak i samme farge? Soverommet ved siden av er malt i treasure. Skal også male noen deler av taket i klassisk hvit. Åpen for å endre takfarge. Hvilke farger anbefaler du til en regnbue? Gjerne litt dus, men med tydelige farger.

2024-06-21 10:55:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Marte :) Med samme farge i tak som på vegger vil du få sømløse overganger og dermed oppleve rommet som større. 

Regnebue farger er hva vi kaller "Rogbif paletten" hvor vi har gjort om til en pastellutgave :) 

R :  LADY 2169 Aroma

O : LADY 12083 Devine

G:  LADY 1012 Gullhår

B:  LADY 8281 Pale Linden

I:  LADY 5200 Dusky Blue

F.  LADY 3037 Fjær

Jeg vil da ikke anbefale  LADY 1359 Macchiato til disse, hva om du henter opp en av de midtre fargene i regnbuen? Samtlige vil stå fint i møte med  LADY 7628 Treasure i tilstøtende rom :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk