Tak bad

Kategorier:

- Bad

Hei! Lurer på takfarge på et bad (ca 8kvm, "vanlig" takhøyde). Ingen vindu, grå flis på 2 vegg og dusjnisje, tenker å male Refleksjon på de to andre veggene. Slett tak, listefritt. Litt usikker på valg av farge i tak: Velge samme som på vegg, eller lysere? Vil man se kontrasten til vegg med Refleksjon (Innebygde spot i tak. Vet at farger på vertikal vegg virker mørkere enn de på gulv (pga lysinnfall?). Eller like fint med samme farge og færre "elementer" inne i et relativt lite rom?..

2024-06-21 11:06:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Mette :) jeg hjelper deg gjerne, men det er fint hvis jeg får vite hvilken farge det er i naborom og bilder, slik at jeg får et godt inntrykk av fliser, lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Bildene blir ikke synlig for andre enn deg og meg. Hvis du kan si noen ord om farger du liker eller ikke liker, er det supert. Hører fra deg. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Lurte egentlig bare på om samme farge (Refleksjon) på vegg og tak ville være ok. Jeg rekker ikke så mye grubling før maler skal i gang, så ellers takk mht bilder og ytterligere råd! =)

22/06/2024 13:15:36

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Mal gjerne tak i samme farge som vegger i  LADY 1622 Refleksjon, du vil da få en sømløs overgang og dermed oppleve rommet som større. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk, da prøver vi det! 😊

24/06/2024 20:09:28