Farge på kontor

Kategorier:

- Kontor

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei, Jeg har et atelier som nå skal gjøres om til logopedkontor. Kontoret skal ta i mot både barn og voksne, så jeg har tenkt at det må være fargerikt, men behagelig. Gulvet har mørkegrå fliser, men disse skal nok for det meste tildekkes av teppe. Trenger derfor ikke nødvendigvis å ta stilling til fargen på de. Har du noen tanker? Vh. Hanna

2024-06-21 12:25:54

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanna :) Med dine grå fliser ser jeg for meg en kombinasjon med  LADY 12083 Devine og  LADY 11175 Adventure som vil stå som en varm kontrast i møte med ditt gulv. 

Om du ønsker mer kulør vil også  LADY 2224 Indi Pink og  LADY 20217 Muted Coral være gode kandidater. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk