Hjelp til farge i tak, samt valgt fargepalett

Kategorier:

- Stue

- Barnerom

- Soverom

- Kjøkken

- Annet

Hei, Vi har tenkt til å male stue/kjøkken i fargen Sand, og så har vi en trappeoppgang som går gjennom 3 etasjer og som glir over og blir en del av overetasjen. Trappeoppgangen og hele overetasjen tenker vi å male i fargen Sans. I overetasjen er det også to separate soverom (ett barnerom og ett vanlig soverom). Barnerommet tenker vi å male i fargen Ocean Air og det vanlige soverommet i fargen Nordic Breeze. Finnes det en hvitfarge som passer i taket på alle disse rommene (stue, kjøkken, overetasjen, begge soverom)? Det jeg eventuelt har sett er at fargen Egghvit kan fungere der hvor vi har Sand og Sans, og Klassisk hvit i begge soverommene. Hva er dine tanker rundt dette? Og høres det ut som en fornuftig fargepalett, går disse fargene sammen? Spesielt om Sand og Sans fungerer godt sammen, da disse to blir synlige samtidig i etasjen med stue/kjøkken og trappeoppgangen.

2024-06-21 12:32:19

Fargerådgiver svarer:

Hei Michaela :) Jeg gir tommel opp for din fargepalett 👌.  LADY 1140 Sand og  LADY 1875 Sans står vakkert i møte med hverandre, det samme gjelder  LADY 5452 Nordic Breeze og  LADY 4894 Ocean Air. Som en felles hvittone vil jeg anbefale  LADY 1624 Letthet, denne er mindre gul enn hva  LADY 1001 Egghvit er men varmere enn hva  LADY 9918 Klassisk Hvit er, en perfekt hvittone i mine øyne :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for god tilbakemelding og godt tips til hvitfarge :) God helg! Hilsen Michaela

21/06/2024 14:43:35