Farge som passer til kabric Cava

Kategorier:

- Stue

Hei, Jeg vurderer å male stue med Kabric sin teksturmaling i fargen Cava. Hvilken malingsfarge ville da passet å male taket i med Jotun? Vinduskarmer i samme rom skal males i dempet sort.

2024-06-21 13:59:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Elisabeth :) Dette spørsmålet må jeg melde pass på, vi kjenner ikke til fargen Cava og har derfor ikke oppstrøksprøve på denne da den ikke er vår. Har du NCS fargekoden på denne? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Har dessverre ikke NCS koden, da de ikke gir ut denne. Her er link til fargen: https://www.detalecph.com/int/en/products/all-products/kabric-cava/p-kabric-cava/ Håper dette kan hjelpe :)

21/06/2024 14:42:38

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Dessverre er det umulig å se korrekt fargegjengivelse bak en PC så det er dessverre ikke alt som lar seg løse. Håper din lokale fargekonsulent kan bistå. God helg ønskes :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

hEI IGJEN, Da har jeg fått butikken til å skaffe og de har foreslått denne fargen som går nærmeste mulig i både farge og nyanse. S2005-Y40R skal NCS koden blitt opplyst. Har du mulighet for å hjelpe med denne koden?

21/06/2024 15:08:33

Fargerådgiver svarer:

Hei :) S2005-Y40R er den samme som vi kaller  LADY 1359 Macchiato. Denne er relativt rødlig i tonen så jeg vil anbefale deg å ta en titt på  LADY 0471 Lys Antikk,  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 2951 Sophisticated Red eller  LADY 12182 Gentle Whisper som vil bli gode kandidater. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 


Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du paneltak vil  LADY Supreme Finish bli det beste produktet :) 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk