Terrasse og gelender + vindusinnramming, Hytte ved sjøen

Kategorier:

- Terrasse

- Hytte

- Annet

Hytte ca. 200 m fra sjøen, delvis skogstomt, noe sjøutsikt. Hytta er rød med hvite vinduskarmer og hvite terassedører. Har lenge bare oljet terasse, gelender, rammen på et vindu for vindskjerming (sees litt dårlig på bildet, men er i enden av terassen, inntil vegg) og bærestolper. - Treverket ble bare mørkere og mørkere, så for et par år siden beiset vi terrassen. Ikke helt heldig, ble for rødlig. Har ikke så lyst på grått, vil gjerne ha den litt gyllen. Tar gjerne råd for den. Men aller viktigst nå er gelender, innramming av terassevindu og bærestolpe. Kan noe svartbrunt, f. eks. "Bever", bli fint der? Eller vil du anbefale noe annet?

2024-06-27 23:31:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Nora

Fargen du nå har vil påvirke fargen på sluttresultatet, og med dette i bakhodet vil jeg råde deg til å gå enda mørkere enn  TREBITT 0798 Bever.

 Vi har ikke noe oppstrøksprøver på dette, så her må du eventuelt prøve ut fargen og se om du liker resultatet. Her vil jeg foreslå  TREBITT 9805 Sløret Sort eller malt rekkverket i enten lik rødfarge som resten av hytta eller hvitfargen du har på dine detaljer.

Skal du bytte farge på din terrasse er det superviktig at du renser med  TREBITT Terrassebeisfjerner slik at du "starter på nytt" Ta en titt på  JOTUN 9074 Nordisk Tre på terrassen. Lun og fin:ønsker deg en riktig god sommer ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk