Terassebeis

Kategorier:

- Terrasse

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Vi bor på gård og har malt huset i fargen Dus med klassisk hvit rundt dører/ vinduer. Nå skal vi beise terassegulvet (ca 50 m2) og lurer på hvilken farge dere vil anbefale å velge på terassebeisen? På rekkverket på terrassen er det også brukt Dus. Verandaen er bygd litt opp fra bakken så det er ca. 1,5 meter som skal kles inn/ spiler etterhvert - antar det blir penest å beise denne i samme farge som terassegulvet eller har dere andre tips her?

2024-06-27 23:50:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Britt

  JOTUN 1274 Dus er anbefalt sammen med  TREBITT 9073 Shimmergrå. Jeg vil også foreslå  TREBITT 9706 Svaberg eller den litt mørkere, litt mer grønnlige  TREBITT 9710 Terrassegrå

 Jeg ville enten valgt å male spilene i husfargen slik at de glir sømløst over i veggen, eller beiset de i lik farge som gulvet for en ro. Om du ønsker å fremheve de litt mer vil en litt mørkere gråfarge som  JOTUN 1462 Grå Skifer bli lekke. Lykke til og god sommer ;)

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk