Farge stue, entre og soverom i liten lelighet

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Vi skal ha Drømmekjøkken farge østersbeige skapfronter med noen elementer av lys eik finer. Dekton Nebbia benkepkate kjøkken. Stuemøbler i oljet eik som vi planlegger å pusse ned/ lysne. Lakkert hvitoljet eik matt parkett på gulv

2024-06-28 06:49:19

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari :) Dine kjøkkenfronter i Østersbeige fra Drømmekjøkken er i følge våre opplysninger i hva vil kaller  LADY 1016 Blek Sand (NCS S2005-Y20R). Da jeg ikke kjenner til gulv, møbler eller planløsning setter jeg opp en fargepalett basert på  LADY 1016 Blek Sand. Det er det eneste jeg rekker da vi tar ferie fra i dag :) 

Ta en titt på  LADY 1233 Mohair,  JOTUN 1939 Sandbeige,  JOTUN 1141 Natural Beige og  LADY 10678 Space hvor alle står fint til hverandre da de er ton i ton. Disse beige vil vil fint kombineres med ulike valører i grønn, rød og blåtoner :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til og god sommer :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk