Fargepalett nybygg

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Svart

Vi skal flytte inn i et nybygg hvor alt i utgangspunktet blir levert med grå vegger og hvite tak. Gulvene er hvitpigmentert eik og lister og dører er sorte. Det er levert med et mørkt grått kjøkken fra kvik. Jeg ønsker å sette farge på alle rom på en god og harmonisk måte. Jeg er glad i duse og varme farger. Planløsning 1. etg: gang, bad (flislagt), stue og tre soverom. Fra vinduene ser man skogen rundt. Planløsning 2.etg: stue og kjøkken (åpen løsning), hovedsoverom med walk in, bad (flislagt) og toalettrom. Fra kjøkken/stue er det sjøutsikt. Vi har en beige sofa og stueteppe og et spisebord i hvitpigmentert eik med lyse grønne/gule syvern stoler.

2024-06-28 07:26:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Malene, vi ønsker å hjelpe deg på best mulig måte, derfor trenger jeg litt mer informasjon fra deg :-) Jeg trenger bilder av møblene du beskriver og noen ord om farger du liker eller ikke liker. Jeg trenger også link med bilder av gulvet slik at jeg kan vurdere gulvet mot veggfarger på best mulig måte. Har du flis på bad eller i gangarealer jeg bør ta hensyn til trenger jeg link med bilder av det også. Hvilken gråtone det er på kjøkkenfrontene dine er også nødvendig informasjon for meg :-) Vi tar ferie i Juli så enten må du forte deg veldig med å svare og sende meg bilder, hvis ikke håper jeg at vi hørere fra deg igjen i August ☀️ 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Takk for raskt svar! Her er link til prospekt ( https://furutoppenpanorama.no/assets/salgsoppgave-furutoppen-5-%5B69048%5D-(1).pdf ) og under ser du bilder av materialevalg, sofa og kjøkkenbord med stoler og et bilde som jeg er veldig glad i. Hei Line, Jeg har sett litt på palettene deres og liker veldig godt embrace. Vil gjerne ha en rosanyanse, blå, grønn og gul som passer fint sammen. Har tenkt grønne soverom og gul stue nede, blått soverom og rosa stue kjøkken oppe, men kom gjerne med bedre råd! Alle lister dører og karmer er sorte, så vi vurderer også sorte garderobeskap. Hva tenker du om det? Tusen takk for råd! Mvh Malene

28/06/2024 10:38:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Malene, tusen takk for bilder av dine møbler :-) Jeg har latt meg inspirere av bildet og dine ønsker og anbefaler følgende fargepalett :-) 


 LADY 2224 Indi Pink stue/kjøkken

 LADY 5516 Iron Blue - hovedsoverom 

 LADY 4947 True Blue - alternativ til hovedsoverom

 LADY 8583 Earthy Yellow - stue 1 etg.

 LADY 7685 Subtle Green - soverom 1 etg.

 LADY 7686 Mindful Green - soverom 1 etg.

 LADY 1376 Frostrøyk - gang/hall/trapperom 

 LADY 12075 Soothing Beige - garderobe denne er også et alternativ til gang og trapperom hvis du synes at Frostrøyk er for lys. 

Jeg har her jobbet med syrligere gultoner enn de du finner i fargepaletten Embrace og det har jeg gjort bevist  grunnet stolene dine :-) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
Håper dette er farger du kan trives med som møter dine ønsker. Vi tar ferie nå og ønsker deg en strålende sommer ☀️

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk