Farge til nytt kjøkken hytte

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Høgeste panel og farge fra Vyrk. Vinduer og innvendig dører i dempet sort

Bygger hytte.😊Vinduer og innvendige dører er dempet sort, panel beis Høgesyn - vyrk-. Kjøkken fra Os-trekultur som skal males. Ønsker meg et grønt kjøkken som har en litt diskret grønnfarge..Har prøvd jotun Timian, Moss grey, og Northern Mystic. Av disse fargene liker jeg best Timian. Er litt usikker på om den blir litt gul. Kanskje litt gråere?Veldig vanskelig det her så er takknemlig for forslag. Mvh Hilde 

2024-06-28 09:06:06

Kommentar

Benkeplater blir i sort granitt

28/06/2024 09:11:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde

Jeg ville valgt den grønnfargen som du liker best og ikke minst står godt til dine vegger og gulv. Det må du selv vurdere da vi ikke har noe oppstrøksprøve på fargen du nå har valgt på vegger. Heller ikke noe link til gulvet ditt. Jeg kan si at  LADY 8304 Timian ikke vipper gul, heller litt kjøligere, men kan også oppleves litt klarere enn den gjør på fargelamellen. lykke til og riktig god sommer ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk