Ny farge på barnerom, stue og hovedsoverom?

Kategorier:

- Stue

- Barnerom

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Barnerom: Tidløs (?) i tak, bomull på listverk. Tilstøtende rom er Antikkgrå. Stue: Tidløs (?) i tak og lister foruten nye gulvlister i Bomull. Tilstøtende rom er kjøkken i Green leaf, hovedsoverom i Natural blue. Hovedsoverom: Samme som stue, som også er

Heisann! Vi venter barn om få uker og vurderer å male barnerom, samt stue og hovedsoverom i nye farger. Jeg vil introdusere boligen: Beliggende i gammelt, erverdig strøk. Bygget er fra 1870. Tidligere eiere har malt i fin blåpreget-palett. På kjøkken, stue og hovedsoverom er det brunrødt originalt parkettgulv. I gang og på barnerom er det lyst tregulv. Tak/listverk tror jeg er i fargen Tidløs. I de fleste rom har vi nå byttet ut gulvlister til brede lister, de nye gulvlistene er ferdigmalte i S0502-Y (Bomull). Liste over rom: Inngangsparti: Blushing peach (nyoppusset - beholdes). Listverket/tak i Klassisk hvit. Gang: Antikkgrå, lyst tregulv (skal pusses opp - mulig beholde?) Barnerom/walk-in: Ocean air? (Ønsker kanskje å male i annen farge? Gult/grønt/blått). Listverk i Bomull. Toalettrom lite: Blushing peach (beholdes) Kjøkken: Green leaf (nyoppusset - beholdes) Stue/hovedsoverom: Natural blue (Ønsker kanskje å male i varmere eller lysere farge, noe utfordrende farge på gulv). Gulvlister i bomull, tak/karmer i Tidløs. Gjesterom: Costal blue (skal pusses opp senere) Link til leiligheten fra da vi kjøpte i fjor: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=307079758&ci=9 OBS kjøkkenet er pusset opp. Listverket i alle rom er byttet til høye gulvlister. I gangen er det lagt nye fliser og pusset betydelig opp. Jeg synes kanskje at stuen og hovedsoverommet er noe mørke og kalde, spesielt om vinteren. Mange av leilighetens vinduer (kjøkken/stue) vender mot nord og nordøst. Jeg kunne i utgangspunktet derfor ha tenkt meg en varmere farge i stue og hovedsoverom. Barnerommet kunne kanskje vært lysere? Jeg har lurt på å male det i en gul tone, alternativt grønt eller beholde det blått. Bildene viser kjøkken som er oppusset, stue på vinterstid, barnerom, entré som er oppusset og gang som grenser til entré og barnerom. Viser til lenke for øvrige bilder.

2024-06-28 09:34:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Emilie

 Jeg vil foreslå du setter til  LADY 5530 Collected Blue LADY 7386 Pistachio,  LADY 1775 Fresh Pasta og  LADY 8252 Green Harmony i din palett. Disse fargen vil bli supre i møte med  LADY 20047 Blushing Peach,  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 1024 Tidløs og  LADY 1973 Antikkgrå. lykke til og riktig god sommer ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk