Farge i gang

Kategorier:

- Gang

Hei, lurer på ferger i gangen. Vi tenkte å male både vegger og brystningspanel. I samme ferge kanskje? Vi tenkte litt på mørkegrønt. Hvilken forslår du? Og gul-brunne lister må mases i hvit så det blir litt ruligere? takk!

2024-06-28 09:49:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Iryna :) Du rakk akkurat i tide før vi tar sommerferie ;) Takk for bilder av en lekker hall :) Det sitter litt langt inne å anbefale å male over den vakre brystningen da dette gylne treverket er i mine øyne ett smykke. Hva med å starte å male den slette veggen over brystningen i en varm grønn tone som  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony. Jeg håper de vil fungere til naborom som jeg ikke kjenner til. 

Om du har  LADY 1453 Bomull på dine dører vil jeg anbefale deg å male lister i den samme hvittonen. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til og god sommer :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk