Ny farge i hytten

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull S0502Y

Vi önsker en ny varm fargeskala på hytta. Vi tenker å male den store stuen i 1108 Lotus eller 12123 contemporary white, froströk eller liknende. Kanskje en fondvegg i en annen farge ved sofaen. Kjøkkendørene vill vi male grönna kanske 8302 Lagerträd, 8281 Pale linden, Pale green. Alternativ till veggarna i kökkene jeg har tittat på är 1875 sans, 1140 sand, 12182 gentle wisper, 1563 Mörk sandstrand, 1024 tidlös eller samme som i stuen. Har du noen forslag till kombinasjoner som kan passe? Vi vil ikke ha så skarpe kontraster och funderar på någon vägg i lady minerals. Stilen jeg pröver og få kaller jeg "fransk bohem" :) Legger ved bilder av planlösning og gulvalternativ. På planlösning är nord uppåt.

2024-06-28 10:41:10

Fargerådgiver svarer:

Hei Sofia, takk for bilder. Du rakk det akkurat før vi tar sommerferie fra i dag ;) 

Da du vurderer noen farger i  LADY Minerals er det ikke alle farger som lar seg blande i dette produktet. 

Med ditt varme gulv og  LADY 1453 Bomull som hvittone vil jeg holde en knapp på  LADY 1140 Sand eller  LADY 1875 Sans i stuen.  LADY 1140 Sand kan du også få blandet i  LADY Minerals samt at de er lekre å kombinere sammen. Begge har en større andel av rødt i seg enn hva  LADY 1108 Lotus,  LADY 12123 Contemporary White og  LADY 1024 Tidløs har og vil da i mine øyne bli bedre kandidater i møte med ditt gulv. Hva med den ene i kjøkken og den andre i stuen? Av de nevnte grønne holder jeg  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 8302 Laurbær som favoritter til disse beige :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til og god sommer:) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk