Fargeråd til 70 talls huset

Kategorier:

- Enebolig

- Garasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Har et 70 talls hus som er malt hvit, usikker på fargen da jeg overtok huset i desember -23 og det ikke sto noen maling spann igjen . Uansett, ønsker etter hvert å male det, og trenger noen råd til hvilke farge. Huset ligger i enden av en blind gate, 2 av nabo husene som ligger på hver sin side av mitt hus, er bruntonet , et anent er rødt ( ligger lengst fra meg men man ser det fra terrassen min) og det siste er hvit( rett over veien for meg). Har asfaltert uteplass med garasje og rød/brun takstein på huset. Jeg er i utgangspunktet glad i varme toner, varm beig, grå, grønn. Liker ikke blå kalde farger på hus. Ønsker ikke hvit hus, men noe som er litt mer spennende. Fra huset ser man opp på et fjell og skog, og nabohus. Vet ikke om dette gav mening, men håper du har noen råd til meg. Vil ikke at fargen skal virke skittent . Sender ved litt dårlige bilder, men du får gjerne et inntrykk. Mvh Anne

2024-09-30 22:32:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne, hos deg ser jeg for meg at  JOTUN 1284 Svolvær eller  JOTUN 10254 Brun Jord blir fine både til taket og omgivelsene.   JOTUN 0734 Brunsvart kan også bli råtøff hos deg. Velger du denne mørke fargen synes jeg det er fint at vinduer har samme farge som huset. Vil du ha mer farge holder jeg en knapp på  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn eller  JOTUN 10168 Muted Yellow mot fargene du beskriver i nabolaget :-) 

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje, mur og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk