Stor hus i Isfjorden med stort, sort valmet tak

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, vi har en stor enebolig med stort, sort valmet tak. Huset er i dag helt hvitt uten noe fargetilsetning. Dørene og garasjeporter er malt i en nøytral grå farge. Vi klarer ikke helt å se hva slags annen farge som kan passe til denne hustypen og skulle gjerne hatt et tips. Tenker at det bør være lyst ( selv om jeg liker svarte hus ;) ) Det har kommet to nye hus på nedsiden av oss, de er mørk brun /sort. og naboen på oversiden av oss har hvitt hus. Vi har en stor hage med mye plen og noe trær. Muren på huset er ubehandlet - så kom gjerne med en farge som kan passe godt til. Hadde blitt veldig glad for tips og hjelp. Mvh Hege

2024-10-07 10:30:03

Kommentar

Har tatt vekk sprosser på huset, og er usikker på om de skal på igjen.

07/10/2024 10:31:31

Fargerådgiver svarer:


Hei Hege,  JOTUN 9938 Dempet Sort kan absolutt bli tøft på ditt hus, ta en titt på det første huset i denne bloggartikkelen så ser du den  JOTUN 9938 Dempet Sort mot et mørkt tak. Skroll deg nedover i artikkelen så finner du flere bilder :-) 

https://uteinspirasjon.jotun.no/den_anvendelige_dempetsort_fra_jotun/

Det er heller ingen tvil om at en lys farge kler huset, hva med å gi det litt mer dybde og en lunere farge mot det sorte taket. Jeg ser for meg  JOTUN 1284 Svolvær, den er lekker sammen med sort tak, og fargene du beskriver i nabolaget. Velger du  JOTUN 9938 Dempet Sort er  DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt ekstra lekkert, fargen blir "mykere" :-) 

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje, mur og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk