Male murvegg og murtrapp

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Jeg skal male murvegg til huset fra 1920 i Oslo. Huset er malt med hvit base, vinduene også, og hadde tidligere ganske lys grå farge på muren. Vi prøvde å male med Lys antikkgrå på muren og Valmuefrø på trappa, men er ikke helt fornøyd med resultatet. Lys antikkgrå minner mer om beige enn grå, men jeg liker den fargen. Vi ønsker å finne en veldig lys grå farge som ikke ser blålig eller beige ut. Trappa kan være i samme farge eller noe mørkere. Inngangsdøra skal byttes ut. Kan dere foreslå noe? Hilsen Jelica

2024-10-08 10:15:13

Kommentar

Jeg synes egentlig den Lys antikkgrå er ganske fin på muren, selv om den er litt beige, mulig det er Valmuefrø som ikke fungerer.

08/10/2024 10:18:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Jelica, jeg er litt usikker på hva du skal male, mulig jeg ikke har fått alle bildene du har sendt ? Jeg har fått bilde av grunnmur og trapp ingen bilder av murvegg og inngangsdøren :-) Ønsker du en lysere tone som er fin til både  JOTUN 1391 Lys Antikkgrå og  JOTUN 1877 Valmuefrø anbefaler jeg  JOTUN MUR 1024 Tidløs.

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk