Stort hus

Kategorier:

- Enebolig

- Rekkehus

Hei. Vi har et hus som består av to leiligheter. Nå skal snart kledningen byttes ut og må vi male huset. Idag syns vi at huset ruve veldig i gaten, og vi ønsker gjerne å få til at huset ser mer koseligere og roligere enn hvordan det er i dag. Taket er svart. Huset har ikke hage eller mye grøntareal rundt, men god utsikt over byen rundt og fjorden. De fargene vi allerede har snakket litt om er oker-gul (som kanskje blir litt feil for dette huset?) eller en mer blåfarge med kobber/brun tone på listverk. Har dere noen forslag? Evnt noen helt nye alternativer?

2024-10-17 11:08:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Karoline

 Jeg vil så absolutt mene ditt hus vil kle en dempet oker gul tone som  JOTUN 10168 Muted Yellow sammen med en varm kobber/brunfarge på detaljene vil det gi et fint varmt og balansert utrykk;)

Blant de blå vil jeg foreslå  JOTUN 5445 Delicate Blue eller den mørkere  JOTUN 0730 Fjellblå. Fint å kombinere varme og kalde farger sammen.

Hva med en dempet grønnfarge på huset, ton i ton med lysere grønnfarger på detaljene. Lekkert ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken for å lese mer om fargene. Der finner du også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår beste maling med unik Extreme-teknologi, får huset en selvrensende maling med overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

DRYGOLIN Nordic Extreme får du også i Supermatt. Denne har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Power Clean gir et langvarig, nymalt utseende med sin unike selvrensende teknologi. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og gir minimalt skittopptak. Med DRYGOLIN Power Clean får huset ditt et langvarig nymalt utseende.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Dette er vår suverent beste til detaljer, vinduer og dører, og gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling, og til terrassen beiser du med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Lykke til med dine uteprosjekter!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk